Hoe te Minimaliseren of te Voorkomen Overval

De volgende zijn een paar maatregelen die, wanneer deze beperken de mogelijkheden van een overval of een inbraakbeveiliging bij een winkel:

1001.  Het Gebruik van CCTV-Camera ‘ s

Dieven niet graag gevangen, en een CCTV-Camera ‘ s in een winkel verhoogt de kans dat ze worden geïdentificeerd en opgepakt. Daarom is de installatie van CCTV kunnen dienen als afschrikmiddel. Maar zoals bij elke technologie om effectief te zijn moeten ze worden bediend professioneel of konden ze uiteindelijk produceren van de tegengestelde effecten hebben.

2.  Verwijder De Zichtbaarheid Van Obstakels

Blinds of getinte ruiten die eenvoudig kunnen verbergen van een overval of inbraak werkzaamheden binnen een detailhandel zijn niet aan te raden. Retailers moeten ervoor zorgen dat de items die zou kunnen dienen als een barrière en per ongeluk de steun van de misdaad zijn niet geplaatst in hun winkels.

3.  Het verminderen van Contant geld en de Prikkel wegnemen

Diefstallen en inbraken zijn voornamelijk van tevoren gepland. In veel gevallen zijn de daders gedrag van een paar dagen recon op het gebied dat ze willen staken het controleren van de beloning en de veiligheidsmaatregelen. Daarom, te verminderen stimulans voor een incident op een overval of inbraak in een retail omgeving, retailers moeten de volgende maatregelen nemen:

Op de werkvloer cash pick-up activiteiten moeten worden uitgevoerd discreet om niet te trekken overmatige aandacht van het publiek. Alle geld moet worden vervoerd van de werkvloer tot aan de kassa met contant geld drop dozen.

Het opleggen van cash verdieping grenzen aan de kassa ‘ s als kassa. Reguliere collecties moet worden gedraaid om te zorgen dat ze steeds willekeurig.

4.  Maak Altijd Oogcontact

Medewerkers moeten leren om oog te maken het contact met de klant als dit mogelijk maken, iemand met duistere motieven ongemakkelijk en uit angst dat ze misschien al gemerkt zullen afbreken van hun plannen.

5.  Wachten voor de Preventie van het Verlies van Personeel

Voor het vervoer van contant geld uit de kas van de cash kamer, zorgen voor een loss prevention officer is aanwezig, indien niet twee leden van het personeel aanwezig hoeft te zijn. Een opportunistische dief zal niet staken, wanneer zij zich houden aan de aanwezigheid van een loss prevention officer of twee leden van het personeel.

6.  Altijd Veilig Laden

Zorgen tot de cash-office geldlades, kluizen en deuren zijn beveiligd. Alleen geautoriseerd personeel heeft toegang tot de cash kamer. Geen bezoeker met inbegrip van leverancier toegang moeten krijgen tot de cash kamer.

7.  Procedure Voor Het Maken Van Bankdeposito

Waar mogelijk, contant bedoeld voor het bankwezen moet worden opgepikt door een professioneel beveiligingsbedrijf. Echter, als dat niet mogelijk is en het moet worden genomen op de bank door medewerkers zorgen voor het vindt alleen plaats op klaarlichte dag en het is afgerond met een minimum van twee medewerkers bij voorkeur een manager.

De meeste inbraken worden van een misdaad van de gelegenheid uitgevoerd door wanhopige individuen.

Georganiseerde inbraak ringen zijn meestal gericht op plaatsen als ze informatie of reden om te geloven dat er voorwerpen van waarde gehouden. De uitbetaling voor het plegen van een inbraak in een winkel is onaantrekkelijk voor professionals dus het voorkomen van inbraak zal de implementatie van de volgende fundamentele veiligheidsmaatregelen:

• Een basic alarmsysteem met bewegingsmelders dat betrekking heeft op de ingangen, ramen, dakluiken, plafonds en andere hoog risico gebied zal meer of minder voldoende is om de bescherming van een winkel.

•   Als een inbreker komt in een winkel en het alarm gaat af, dat hij zal proberen te grijpen zo veel als hij kan en vluchten als hij niet wil worden gevangen heeft daarom geen tijd verspillen met het zoeken naar waardevolle spullen.

•   Het is van essentieel belang dat het alarm is gecontroleerd, zodat wanneer het wordt geactiveerd, wordt gereageerd en onderzocht.

•   Als er sprake was van een schending van de beveiliging, is het van essentieel belang dat de oorzaak is geïdentificeerd en gecorrigeerd worden.

Diefstal en inbraak zijn misdaden van kans, verwijder de kans en verlaagt u de mogelijkheid.

De menselijke kosten kunnen worden verwoestende voor die gevangen is in een geval van diefstal daarom is het van belang dat de retail-organisaties doen alles wat in hun vermogen ligt om ervoor te zorgen dat hun winkels zijn moeilijk te beroven of burgle.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s